tiistai 8. lokakuuta 2013

Käsityömessut 2013

Perjantaina tuli käytyä parin työkaverin kanssa käsityömessuilla täälä Seinäjoella! Aikasemmin en ollut käynyt, joten oli kiva piipahtaa tänä vuonna, kun niin lähellä järjestetään. Siellä ois ollut vaikka ja mitä ostettavaa, mutta tyydyin tällä kertaa lähinnä katselemaan. Monia ideoita päähän kuitenkin tuli, joten odotan innolla että pääsen niitä toteuttamaan :) Tässä muutama kuva asioista, jotka erityisesti pistivät silmään:




 


Tässä kuva näistä mitä tuli ostettua. Jonkin aikaa jo olen etsinyt uutta meikkipussia,
mutta Marimekon kuoseista ei ole löytynyt mitään erikoisempaa
niin tämä maatuska kuvio oli sopivan erilainen.





Näitä jaksettiin hetken ihmetellä.. En minä ainakaan ollut ennemmin kuullut
lompakoista, jotka on tehty kalannahasta.. :D
 Lauantaina olin vaihteeksi kotona, mutta illalla suuntasin takaisin Seinäjoelle juhlimaan muutaman kaverin kanssa ja illalla tuli käytyä pitkästä aikaa Karmassa. Ilta venyi niin pitkäksi, että nukkumaan pääsi vasta puoli seitsemän aikaan, joten seuraava päivä oli pitkälti oleilua enkä saanut juuri mitään aikaiseksi.. Ja illalla lähdettiin Sannan kanssa takaisin Seinäjoelle.

Alkuviikolla ei ole tapahtunut mitään suurempia. Koulua on ollut ja ensimmäinen tenttikin on nyt takana! Ainakin tuntui, että se meni ihan hyvin, kun ei kuitenkaan ollut kyse kuin tekstinkäsittellyn tentistä.. Ja muutenkin koulu on nyt lähtenyt kunnolla käyntiin. Pientä taukoa opiskeluun tuo torstaina alkava syysloma, jonka aikana kuitenkin pitää tehdä muutamia itsenäisen opiskelun tehtäviä.

Ja vielä loppuun yksi kappale minkä Heidi linkitti ja se pääsi heti jatkuvaan soittoon!


-Henna-

2 kommenttia:

  1. Mun blogissa on sulle haaste! :)
    http://sanna-mariaaa.blogspot.fi/2013/10/haaste.html

    VastaaPoista