torstai 3. lokakuuta 2013

We ♥ the 90's

Alkuviikko on taas kulunu yhdes hujahdukses ja huomenna on jo perjantai? Tuntuu siltä, että aika vaan kuluu eikä mitään saa kunnolla aikaseksi.. Mut kertoo ainakin siitä, että tekemistä on riittäny ja tylsää ei oo ollu :)

Maanantai oli aika normaali päivä. Koulussa alettiin tekemään pohjaa meidän virtuaaliyrityksen liiketoimintasuunitelmalle. Eli siis ekana vuotena me perustetaan pienissä ryhmissä omat virtuaaliyritykset ja opetellaan markkinointia, johtamista, laskentatoimea ym. sen kautta ja käydään kauppaa muiden virtuaaliyritysten kanssa. On siis vähän käytännönläheisempää opiskelua kuin normaalisti ja kivaa vaihtelua kouluun, kun on jotain muutakin tavallisten luentojen lisäksi :)

Illalla piti lähteä hakemaan auto korjauksesta, mutta tulipa vain uusi reissu korjaamoon sähkövian takia..  Essi ja Virva lähti sitten heittämään mut Seinäjoelle ja jäi vielä joksikin aikaa, niin oli tekemistä illallakin.

Tiistaina oli taas viron alkeiskurssin tunteja, jotka aloitin kansalaisopistossa syyskuun alussa. On jo kauan tehnyt mieli opetella viroa, mutta ei ole vain tullut aikaiseksi.. Tänä syksynä kuitenkin tuli tälläinen äkkinäinen päätös tehtyä :D Ja melko paljon helpompi kieli se onkin opetella jos omalla kohdalla vertaan vaikkapa ruotsiin.. Pitää vain toivoa että into säilyy ja aikaa riittä jatkossakin tälle harrastukselle !



Kaikista kiireisin päivä kuitenkin oli keskiviikko! Silloin oli Ilonassa We ♥ the 90's bileet ja sinne tottakai piti mennä ja pukeutua teeman mukaan. Asun kanssa meinasi olla hieman ongelmia, kun ei tiennyt mitä olisi pukenut, mutta päädyin sitten pinkkiin toppiin, ruutupaitaan, revittyihin farkkuihin ja korkeaan pinkillä donitsilla sidottuun ponnariin. Yhtäkään järkevää kuvaa ei kokonaisuudesta saatu, mutta pientä käsitystä voi saada näistä kuvista, joissa jenni vähän auttoi muokkaamaan näitä mun farkkuja, jotka oli kyllä jo valmiiksi riekaleiset..

Hieman hirvitti antaa veitsi Jennille käteen, kun sillä oli jo
meno päällä, mutta haavereilta vältyttiin :p








Ilta oli ihan mahtava ja kerrankin koko illan soi hyvä musiikki, eikä tuntunut siltä, että sama kappale olisi soinut koko illan..Iltaa tuli vietettyä luokkakavereiden seurassa, mutta myöhemmin Essikin tuli porukkaan mukaan ja pariin muuhunkin kaveriin tuli törmättyä illan aikana ihan yllättäen :) Seuraava päivä koulussa oltiin sitten aika väsyneinä kuuntelemassa, kun Mitro Repo piti meille luentoa mm. äänestämisen tärkeydestä ja yrittäjyydestä.

-Henna-

2 kommenttia:

  1. tästä puuttuu ny parhaimmat osuudet meidän sjoen reissusta ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on kyllä totta :p niistähän pitäis tehdä ihan erillinen postaus nii sais muut vinkkejä samankaltaisiin tilanteisiin.. :D

      Poista